Medisch Centrum De Brink

Medisch Centrum De Brink -

Verloskunde

Verloskundige praktijk Vita Nova
Telefoon: 073 – 6 12 45 69, Spoedlijn: 06 – 53202915
Openingstijden: 08.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie? Kijk op: www.verloskundigedenbosch.nl

Wanneer u op zoek bent naar complete verloskundige zorg in de regio Den Bosch dan ben u bij Team Vita Nova helemaal aan het juiste adres. Een zwangerschap, bevalling en kraambed zijn bijzondere gebeurtenissen. Persoonlijke en professionele begeleiding is dan ook erg belangrijk. Een team van vijf verloskundigen zijn werkzaam in deze praktijk en staan voor u klaar.

Vita Nova beschikt, als enige verloskundige praktijk in Den Bosch, over eigen echo apparatuur. Op deze manier kunnen zij u snel van dienst zijn. Doorgaans wordt er bij 8 en 12 weken een echo maken om de termijn van de zwangerschap en de vitaliteit vast te stellen. Natuurlijk willen we ook weten of er 1 of meerder embryo’s aanwezig zijn. 

Er worden op verschillende locaties spreekuur gehouden minimaal 5 dagen in de week. Ons hoofd adres is Brink 4 in Empel (boven de PLUS). Hier zijn we over het algemeen 5 dagen per week aanwezig vanaf 8:00 uur. Verder wordt er op donderdag spreekuur gehouden op Durendael 34 in de Maaspoort en op het Emmaplein 21 in het centrum.