Medisch Centrum De Brink

Medisch Centrum De Brink -

Oefentherapie

Praktijk voor oefentherapie Cesar Den Bosch
Therapeuten Debbie Pauwels
Telefoon: 073- 6 41 65 44
Behandelingen op afspraak.
Meer informatie? Kijk op: www.oefentherapiedenbosch.nl

Oefentherapie Cesar Den Bosch biedt paramedische zorg bij lichamelijke klachten. Hierbij kan gedacht worden aan klachten die zijn ontstaan door een verkeerde houding of beweging, bijvoorbeeld rugklachten bij tillen, hoofdpijn, knieklachten tijdens het lopen, terugkerende nek- en of schouderklachten bij het werken en incontinentieklachten. Verder kunt u bij ons terecht met diverse ziektes of aandoeningen, zoals een hernia, artrose en scoliose.
De oefentherapeut beoordeelt en behandelt de oorzaak van de klacht door te kijken naar de samenhang tussen de klacht, lichaamsfuncties (bijv. kracht, beweeglijkheid en stabiliteit), lichaamshouding en bewegingsgewoontes. U krijgt beter inzicht in uw houding en bewegingen waardoor klachten worden verholpen of voorkomen.

Debbie Pauwels is gespecialiseerd in scoliose, orthopedische oefentherapie en kindervoeten. Met een ruime kennis en ervaring van neurologische, orthopedische aandoeningen en spanning- en stress gerelateerde klachten.

Nienke Schoenmakers is ook werkzaam binnen de praktijk. Zij is gecertificeerd bekkenoefentherapeut, voor gynaecologische, urologische, bekken- en zwangerschapsklachten. Daarnaast heeft zij een affiniteit met ouderen, waardoor zij ook valtraining geeft.